ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ "ΩΡΑΙΟ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ.
Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE.
ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ EUROPA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ24 ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ:

"-«Η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ πέρα από πρεστίζ σημαίνει και πολλά λεφτά για την ΠΑΕ. Θα είναι έτοιμη η ομάδα σας να ανταπεξέλθει στην πίεση που θα έχουν που τελικοί του Αυγούστου;»
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν υπήρχε το οικονομικό στην μέση, προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ ήταν και πρέπει να είναι το πρωτάθλημα.
Στην Ευρώπη σαφώς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αλλά να μην μπούμε και σε μία διαδικασία καταστροφής αν δεν πετύχουμε. Από εκεί και πέρα και για το κύπελλο δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερος τίτλος για ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ωραίο να φθάνεις στον τελικό, είναι σπουδαίο για ομάδες όπως ο Ατρόμητος και η Λάρισα, όχι όμως για τον ΠΑΟΚ."

ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου